Categorieën
Muziek

Twee nieuwe platendeals voor Bluenoid

Het is omdat we altijd zo goed geïnformeerd zijn – lees: wat te veel aan den toog zijn blijven hangen – maar we vernemen dat Bluenoid, onze huis-dj, de afgelopen weken twee nieuwe platencontracten heeft getekend. We mogen er nog niet teveel over vertellen, maar het zou om een track gaan met een Braziliaans label, en om een EP bij een Nederlands label.

Bluenoid verscheen enkele jaren geleden vanuit het niets met de track ‘Sounds Dirty‘, een samenwerking met Eduardo Delvino en Nanouchi Music. Zijn track ‘Desintegration‘ werd gespeeld tijdens een expositie in Milaan van het Zwitserse platenlabel Human Kind Records over ruimtekunst. Wij van Kortsluiting brachten daarop de single ‘Low Noise‘, de EP ‘Execute_One‘ en de albums ‘A Darker Matter‘ en ‘For Dancing Only‘ uit.

Maar ook internationaal bleef er interesse bestaan. Die kwam eerst van Brazilië, waar Industry Of House de track ‘Do You Want it‘ uitbracht. Die track kwam later ook nog uit op de Best Of van hetzelfde label. In Canada trok het toonaangevende label Play Records aan de kar, toen ze de track ‘Lucid‘ uitbrachten op het compilatie voor het Amsterdam Dance Event 2022.

Dus 2023 belooft met twee nieuwe releases mooi te beginnen. We houden je op de hoogte van zodra we iets meer mogen zeggen.

Cheers!

Advertentie

Geef uw reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s